Welkom Adressen Persberichten Shop Testimonials Contact
 
Graag heten wij u van harte welkom. De medewerkers van Profile Tyrecenter staan voor u klaar met vakbekwaam en deskundig advies.
Profile Tyrecenter Heuver
Vroomshoopseweg 25
7683RH Den Ham
Presentaties
Op deze site vindt u nog veel meer grafische presentaties van de verschillende voordelen van SIPES op uw banden. Ook kunt u nu kijken naar films met en zonder SIPES.
Langere levensduur
Overmatige blootstelling aan warmte is een beruchte oorzaak van te snelle bandenslijtage. Hoewel deze warmte een heel normaal resultaat is van wrijving, is het effect op uw banden ervan zeer ernstig.

Door SIPES aan te brengen, wordt deze warmteontwikkeling verminderd. Uw banden slijten beduidend minder snel, omdat zij koeler blijven. Zoals u in de afbeeldingen hierboven kunt zien, blijft de band met SIPES koeler, doordat de warmte beter verspreid wordt. Ongeveer op de zelfde wijze als in de radiator van uw auto, wordt de warmte verdeeld over kleinere gedeelten van het oppervlak. De lucht die deze oppervlakken bestrijkt, zorgt voor een natuurlijk verkoelend effect. Het is daarom niet verwonderlijk, dat dit bijkomende voordeel ervoor zorgt, dat uw banden wel 7 tot 20 procent langer meegaan.