Welkom Adressen Persberichten Shop Testimonials Contact
 
Graag heten wij u van harte welkom. De medewerkers van Profile Tyrecenter staan voor u klaar met vakbekwaam en deskundig advies.
Profile Tyrecenter Tilburg
Orionstraat 24
5015 BR Tilburg
Presentaties
Op deze site vindt u nog veel meer grafische presentaties van de verschillende voordelen van SIPES op uw banden. Ook kunt u nu kijken naar films met en zonder SIPES.
Testimonials
Guido Bijl
16-7-2008 Ben op deze site terecht gekomen dankzij een collega, die mij op siping wees. Ik heb onder mijn auto (320) vrij brede banden (225) en rij altijd op zomerbanden, daarom denk ik dat siping voor mij een goede en verstandige keuze is. Na het zien van het filmpje met de 330 ben ik helemaal overtuigd, ik laat mijn banden binnekort sipen.
RIMARNO transport
15-3-2008 Ik heb mijn MICHELIN banden van mijn truck laten sipen als een van de eerste in tilburg en kan dus nu uit ervaring zeggen dat dit ten goede komt m.b.t. brandstofbesparing, levensduur, wegligging en veiligheid van de truck en banden.
Fred Bouwman
10-11-2007 ik ga in maart op wintersport mijn winterbanden zijn al wat ouder 2 met 8 mm profiel en 2 met 5 mm profiel ik laat ze sipen dan kunnen ze nog wel een tijdje mee
bart
28-6-2007 Dank u, het inderdaad aangenamer rijden, alsook de bandenslijtage is minder vind ik. Regen vloeit mooi weg, en bij mijn wagen is dit nodig daar ik om brede banden sta. alvast bedankt voor de mooie uitvinding
bart dewulf
13-3-2007 Na enkele verslagen te lezen over sipes, ga ik dit weekend normaal gaan kijken om mijn banden kleine schreefjes te geven ;) , dank je
Guido Berenstein
1-3-2007 Sipen zorgt voor een betere grip en verkort aanzienlijk de remweg van een voertuig. Dus niet alleen veiliger voor de bestuurder, maar ook voor andere weggebruikers.
ferry drost
12-4-2006 niet nadenken....sipen!
Rocco Jansen
7-1-2006 Via de Cobra Club Nederland is dit onderwerp ter sprake gekomen. Alleen zijn er tot nu toe nog weinig Cobra rijders die dit hebben laten doen. Maar ik merk wel dat er belangstelling voor is, daarom zal ik ook met mijn Cobra eens langs gaan bij een Profile Tyrecenter.
Sander van Delft
5-1-2006 Hallo via de site van weetjewel.nl op jullie site terecht gekomen, ik ben nu echt overtuigd van het nut van "sipen" Van de verhalen van andere t5 rijders raakte ik niet echt overtuigd, maar nu met de testfilmpjes wel. Binnenkort nieuwe banden nodig, maar ik laat ze zeker ook sipen !!!! Topuitvinding.
Mark van Dansik
30-11-2005 Siping ken ik al, van m'n winterbanden. Ik weet wel zeker dat ook mijn zomerbanden er beter van worden. Snel naar Profile dus!
Ad Deckers
26-11-2005 Vorige week zijn de trekbanden van mijn truck van sipes voorzien met als resultaat veel betere grip, toevaliig vrijdag al kunnen testen in de sneeuw. Het is gewoon fantastisch.
Testimonial toevoegen